Interieur

Ieder project krijgt bij ons een eigen unieke aanpak. we bespreken uw verwachtingen zo uitgebreid mogelijk. Alleen op die manier kunnen we een voorontwerp maken dat die verwachtingen perfect invult.

Bij de verdere uitwerking van het voorontwerp naar definitief ontwerp gaan we nog een stapje verder. We denken samen met u na over functionaliteit, kostprijs en budget. Aan de hand van plannen, moodboard, materialenpallet en prijsoffertes krijgt uw droomproject zijn juiste vorm.

Met Tine als interieurarchitecte kan je tijdens het volledige (ver)bouwproces - vanaf het eerste contact tot en met de oplevering - rekenen op een betrokken en persoonlijke service.

Realisatie en planning

Na de volledige uitwerking van het concept op maat, gaan we over tot de realisatie. Als totaalaannemer nemen we hierbij alle coördinatie op ons zodat u als klant/bouwheer de bouw- of verbouwstress los kunt laten.

Wij nemen de uitvoering in handen, sturen alle onderaannemers aan, en zijn het centrale aanspreekpunt op de werf. Op die manier zorgen wij ervoor dat geen enkel detail verloren gaat, en dat alles uitgevoerd wordt zoals vooraf besproken.

Door onze vlotte communicatie en de juiste keuze voor bekwame vakmensen zijn we sterk in het naleven van deadlines, zonder hierbij het oog op kwaliteit te verliezen.