Jouw project.

Elk project is anders.
mliving richt zich op  verschillende types projecten.

U heeft een eerste idee, maar weet niet waar te beginnen? Of u heeft reeds een uitgewerkt plan van een architect. In beide gevallen kan u bij ons terecht.

Met ‘Figur’ interieurarchitectuur kunnen wij met onze conceptsafdeling uw ideeën vertalen naar een uitgewerkt plan, al dan niet in samenwerking met een externe architect.

Als totaalaannemer kunnen wij instaan voor zowel uw nieuwbouwproject als uw totaalrenovatie.

Uw (ver-)bouwproject

Bouw- en verbouwprojecten zijn complexe ondernemingen die aanzienlijke investeringen vergen, zowel in tijd als geld. Het succes van een project hangt af van een grondige voorbereiding, toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail. Uiteindelijk kunnen goed uitgevoerde projecten resulteren in prachtige, functionele en duurzame gebouwen die aan de behoeften van de eigenaar voldoen.

In elk bouw- of verbouwproject kunnen zich onverwachte uitdagingen voordoen. Een partner zoals Mliving, die actief communiceert en persoonlijk contact onderhoudt, kan problemen snel identificeren en oplossen, waardoor vertragingen en extra kosten worden geminimaliseerd.

‘We zijn trouwens héél blij dat het zo goed vooruit gaat. Iedereen die de verbouwing volgt, heeft dezelfde reactie.’   

project FT – Heule

Figur, Interieurarchitectuur

Met Tine als interieurarchitecte kan je tijdens het volledige (ver)bouwproces – vanaf het eerste contact tot en met de oplevering – rekenen op een betrokken en persoonlijke service.

Ieder project krijgt bij ons een eigen unieke aanpak. we bespreken uw verwachtingen zo uitgebreid mogelijk. Alleen op die manier kunnen we een voorontwerp maken dat die verwachtingen perfect invult.

Bij de verdere uitwerking van het voorontwerp naar definitief ontwerp gaan we nog een stapje verder. We denken samen met u na over functionaliteit, kostprijs en budget. Aan de hand van 3D’s, plannen, moodboard, materialenpallet en prijsoffertes krijgt uw droomproject zijn juiste vorm.

mliving - jouw totaalrenovatie of interieur bouwproject

mliving onderscheidt zich door het uitvoeren van uw (ver-)bouwproject, met veel aandacht voor de relatie tussen het bouwtechnische en de esthetiek. 

Na de volledige uitwerking van het concept op maat, gaan we over tot de realisatie. Als totaalaannemer nemen we hierbij alle coördinatie op ons zodat u als klant/bouwheer de bouw- of verbouwstress los kunt laten.

Wij nemen de uitvoering in handen, sturen alle onderaannemers aan, en zijn het centrale aanspreekpunt op de werf. Op die manier zorgen wij ervoor dat geen enkel detail verloren gaat, en dat alles uitgevoerd wordt zoals vooraf besproken.

Door onze vlotte communicatie en de juiste keuze voor bekwame vakmensen zijn we sterk in het naleven van deadlines, zonder hierbij het oog op kwaliteit te verliezen.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij mliving persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om jouw vragen te beantwoorden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@mliving.be of op het nummer +32 477 546 926.