mliving symbol

Het team achter mliving

In de wereld van bouw en design vormen wij, François en Tine, als koppel een buitengewoon team als totaalaannemer en interieurarchitect.

François, sinds 2020 de drijvende kracht achter Mliving, is de onvermoeibare organisator en coördinator. Hij heeft een talent voor projectmanagement en zorgt ervoor dat elk project vlot verloopt, binnen het budget en volgens planning. Met zijn technische knowhow en jarenlange ervaring in de bouwsector, regelt hij de zaken van A tot Z.

Tine stapte een jaar later ook in de firma. Zij is de creatieve kracht achter het interieurverhaal. Ze weet als geen ander hoe ze ruimtes kan omtoveren tot aangename leefomgevingen. Van materialenpalet tot meubelkeuzes, elk detail wordt zorgvuldig overwogen om de persoonlijkheid van de bewoners te weerspiegelen.

Samen vormen wij een dynamisch team dat de dromen van onze klanten waarmaakt. We begrijpen dat een succesvol project meer is dan alleen maar esthetiek; het gaat ook om functionaliteit en efficiëntie. Onze samenwerking heeft door de jaren heen geleid tot talrijke succesverhalen en tevreden klanten.

François

Tine

Maak kennis met Mliving

Een oud huis dat vakkundig aangepakt moet worden op energetisch en/of structureel vlak? Een efficiëntere indeling van het interieur? Creëren van grotere raampartijen om meer natuurlijk licht de woning te laten binnenstromen? 

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij mliving persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om jouw vragen te beantwoorden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@mliving.be of op het nummer +32 477 546 926.